JavaScript Menu Powered by Milonic

Magunkról

Önt is elbűvölik a képek? Esetleg el is vágyódna ezekre az egzotikus tájakra, érezni a forró levegő páráját, a selymes tengerparti homokot, az ízek és illatok végtelen változatosságát, a helyi lakosok önzetlen kedvességét?

Addig azonban engedje meg, hogy mi magunk hozzuk el Önnek a Balinéz szigetvilág, India, Nepál és Thaiföld üzenetét. Tárgyainkkal, bútorainkkal, szolgáltatásainkkal kerüljön közelebb a kelet utánozhatatlan, évezredes kultúrájához, formavilágához, hagyományaihoz. Nyisson a világra, érezze a végtelenség és a szabadság élményét és élje át azt az intellektuális-emocionális nyitottságot, amit más kultúrák megismerése és befogadása jelent! Ez az izgalmas kaland várt minket, mikor a hetvenes évek közepétől diákként, nem kis nehézségek árán eljutottunk e mesés országokba és hazahoztuk első utazási relikviáinkat. A rendszeres utazások során baráti kapcsolatok szövődtek az ottani mesterekkel, kézműves manufaktúrákkal és műhelyekkel. Ugyanakkor lassan felmértük a hazai hiánygazdálkodásból adódó és a lakberendezési szakma bontakozásával növekvő igényeket. Az elsők közt voltunk, akik bútorok, ajándéktárgyak, lakberendezési cikkek importjával és nagykereskedelmével foglalkoztunk a hazai piacon. 1994-ben alapított cégünk, a Redimpex Kft. a mai napig megtartotta és folyamatosan erősíti pozícióját. A közvetlen beszerzésen és személyes kapcsolatokon alapuló üzletszemléletünk lehetővé teszi termékeink legkedvezőbb árakon való értékesítését, az állandóan megújuló árukészletet és a magas minőség biztosítását. Egyedülálló módon több, mint ezer féle cikket kínálunk céges és magánvásárlóinknak, a hozzánk forduló lakberendezőknek, a keleti stílusú enteriőrök szerelmeseinek.

 

 

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JavaScript DHTML Menu Powered by Aura